Rio 2016: Mijn gemeenschap wordt verscheurd

Naomy bulldozer

Ik ben Naomi en ik ben een meisje van 12 jaar oud. Ik kom uit Vila Autodromo, Rio. Ik zag alles waar ik van houd kapot gemaakt worden voor de opbouw van het Olympisch Dorp 2016. U heeft het kunnen zien in de kranten; mijn gemeenschap wordt geconfronteerd met gedwongen uitzettingen in de voorbereiding op de Olympische Spelen 2016 van Rio. Ik had nooit kunnen denken  dat mijn familie dit zou moeten doorstaan. Iedere muur die afgebroken wordt is een stuk van ons leven.

Wij kunnen niet toestaan dat onze gemeenschap verdwijnt.

Steun ons in de eis aan de Olympische Spelen dat deze ook goed zijn voor mensen en niet alleen voor het bedrijfsleven.

Stop het geweld en de vernielingen die gepaard gaan met de Olympische Spelen van 2016.

 button_ENbutton_PORTbutton_GERbutton_FRbutton_ITA button_SP